Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer - ocena

Arturo1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś byłem u faceta (profesjonalisty) u którego mam zamiar złożyć komputer , chciałem się doradzić was co myślicie o zestawie który mi podał i ma zamiar zrobić , Komp do 2000 zł , jemu wyszło 2183 mniej więcej . Komputer oczywiście pod gry .

-DDR3 $GB 1333MHZ DUAL GOODRAM CLS x2

-OBUDOWA MIDI-T.ATX I-BOX FORCE 2103 BLACK B/Z

-ZASILACZ I-BOX ATX 500W SFAN CE+PFC 12CM/FAN BOX

-DYSK TWARDY SEAGATE 3.5 1TB 7200.12 SATA III 64MB GREEN/GW.12M

-PŁYTA GŁÓWNA 1155GIGABYTE GA-B75M-D3V B75/DDR3/SATA3/GBLAN/4X USB3.0/M.ATX

-PROCESOR QUAD CORE I5-3450 3.10GHZ BOX S.1155

-KARTA GRAFICZNA PCIE GIGABYTE HD7770 1024GDDR5/128B DVI/HDMI/2XMDP

-NAGRYWARKA CDRW+DVRW SAMSUNG X22 S224BB SATA BLACK OEM new.

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Gówno.

Ile razy powtarzać że ci niby "Profesjonaliści" się nie znają?

Tu masz zestaw który podałem w innym temacie

http://www.morele.net/inventory/info/tBvIca/

MOBO zmieniasz na:

ga-970-ud3

PSU:

SilentiumPC 500W

GPU:

Radeon hd 7850 sapphire

COOLER:

SilentiumPC 925 HE

RAM:

Możesz teraz wziąć 2x 4Gb lub w późniejszym czasie po prostu dokupić 4Gb

CASE:

SilentiumPC brutus 410

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Flap aż jestem ciekaw co by powiedział ten facet gdybym mu pokazał twój zestaw , hmm wydaje mi się że różnica zdań byłaby spora :)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano
Człowieku no to idź kup tego tego kompa od pro elo kolesia ale za pól roku czy tam rok szukaj nowego kompa i może nawet domu O_O

Chłopie ten gość mi daje gwaracje 2 lata na każdą część , pokrywam tylko koszt wymiany którą w sumie sam mogę zrobić a sklep mam pod domem :)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Akyga, Altis, Aspire, Aton, Bestec, Coba, Codegen, ColorSit, COMPAQ, Computer, Deer, Eurocase, Everpower, Feel, Fever, Four Star, Gembird, Gigabajt, GoodWatt, Hawk, Hec, Impet, i-box, Incore, Levicom, Linkword, L&C, Logic, LOGISYS, Megabajt, Mercury, Metropilis, Mustang, Newton Power, Platin Power, Power Color, Powercomp, Power Man, Procomp, Octigen, QTECHNOLOGY, Q-tec, RAIDMAX, Rubikon, Ropla, Sansun, SilenX, Sun Pro, Suntek, Take Me, Task, TE, Tracer, Tronje, Ultra Media, V Power, Whitenergy, Win, Xilence, XION, X-Power, 2N

Biała

Amacrox, Antec, XFX, Astec, be quiet, Chieftec, CoolerMaster, Corsair, Delta, Enermax, Enlight, Fortron (nowy, nieregenerowany), Modecom (MC, Volcano), OCZ, PCPower&Cooling, Pentagram, Seasonic, Silver Power, Tacens, Tagan, Topower, Yesico, Zalman.

Opublikowano

Racja zwracam honor , w takim razie mógłbym zakupić podany zasilacz przez Flapa czy nie będzie to ze sobą współgrało ?

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

W takim razie pokaż mi tą czarną listę i sam wywnioskuje ;)

A myślisz że na morele.net nie masz gwarancji? Na każdą część jest gwarancja minimum 2 lata

Niech ktoś poda kod że złożenie zestawu jest za 1zł i usługę składania kompa, bo ja już lecę. Elo

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zasilacz flapa do jego zestawu będzie pasował

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.

http://www.morele.ne...ementow-266770/

to ta usługa.

Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz

O6A2MVKEK1

i naciśnij obok wyślij to koszt montażu zmieni się na 1 złoty a wysyłka będzie darmowa.

Opublikowano

Racja zwracam honor , w takim razie mógłbym zakupić podany zasilacz przez Flapa czy nie będzie to ze sobą współgrało ?

Kupuj to co ci podałem nie ma innego opłacalnego wyboru

1372333810-U137250.jpg

Weteran
Opublikowano

Zostawcie go w spokoju bo i tak nie udowodnicie, że ci niby profesjonaliści są do dupy

Flap podał ci komputer, który starczy ci na parę lat + będziesz miał dom cały niż w przypadku twojego specjalisty od komputerów

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...